Лудогорец победи Локомотив (Пловдив) с 2:0 в Разград (ВИДЕО)

Снимка: LAP.bg
Срещата между Лудогорец и Локомотив (Пловдив) в Разград завърши при резултат 2:0 в полза на домакините. Първото попадение в срещата бе дело на холандеца Йерун Луму в 44-ата минута. В 64-ата минута бе отсъдена дузпа за нарушение срещу Роман Безяк в наказателното поле на Локомотив. Дузпата бе успешно изпълнена от доказания дузпаджия в Лудогорец Христо Златински.

Още в първите минути на двубоя Лудогорец оказа натиск върху противника си, но до попадение не се стигна чак до 44-та минута. В 6-ата минута Кайсара подаде на Мишел Платини, който много неточно запрати топката в аут.

Няколко минути по-късно Минев подаде на Златински, но вратаря на гостите улови топката. В 32-ата минута защитникът на "орлите" Георги Терзиев напусна принудително срещата, а на негово място застана Александър Александров, който в 70-та минута получи своя втори жълт и съответно червен картон и остави зелените с човек по-малко.

Освен двата гола на Йерун Луму и Христо Златински, Роман Безяк също бе точен, но попадението не бе зачетено поради отсъдената от съдията засада.

Другата среща, която днес се игра от турнира "Купата на България" бе между Ботев (Пловдив) и Локомотив (София) и завърши с резултат 3:1 в полза на жълто-черните.

Статистика и коментари

Още по темата