В здрав мач, Лудогорец и Берое не се победиха (СНИМКИ и ВИДЕО)

Лудогорец и Берое завършиха 1-1 в Разград, като и двата отбора показаха желание за победата, но в крайна сметка поделиха точките в мача. Голът за гостите отбеляза Салим Керкар в 22-та минута, който завърши по прекрасен начин брилянтна контратака за своя отбор. За домакините се разписа Александър Барт в 68-та минута, след като остана напълно непокрит при центриране от статично положение и безпроблемно разстреля с глава Благой Макенджиев.



Двубоят беше много оспорван и изпълнен с множество опасности пред двете врати. В самото начало на срещата, „зелените” получиха право да изпълнят дузпа. Реферът Станислав Тодоров се заблуди по артистичното падане на Мисиджан в наказателното поле и отсъди единадесет метровият наказателен удар. Съдбата обаче възстанови справедливостта, защото Юнес Хамза пропусна от бялата точка, а ударът му бе спасен от вратаря на гостите.



В 22-та минута Берое се възползва от грешка в защитата на „орлите” и проведе мълниеносна контраатака, която доведе до откриване на резултата, а попадението бе на Керкар. До края на първата част Мисиджан отправи няколко опасни удара, но или Макенджиев се намесваше с вещина или топката преминаваше на сантиметри от целта.



След почивката играта бе двуостра, с атаки към двете врати. Берое можеха да сграбчат победата след като Жуниор Мапуку излезе очи в очи с Владислав Стоянов, но изстрелът му се отби от горната греда. Ситуацията продължи с удар на Венцислав Христов, но стражът на домакините спаси. Малко след пропусната възможност за гостите, Лудогорец изравни резултата. Автор на попадението бе бранителят Александър Барт, който засече центриране с глава от статично положение.

До края на срещата и двата състава имаха своите възможности, но нескопосани изяви в предни позиции попречиха да се излъчи победител в днешния двубой.

ОЩЕ СНИМКИ

Запис

Статистика и коментари