Станаха ясни победителите в конкурса "Футболист на годината в Лудогорец - 2014" (СНИМКИ и ВИДЕО)

Станаха ясни победителите в конкурса "Футболист на годината в Лудогорец - 2014". Гласуването се проведе на стадиона по време на мача с Локомотив (София) на 30.11, а от същия ден до 7.12 бе активно и онлайн гласуването в ludogorec.net. Феновете на Лудогорец избираха футболисти в шест категории "Най-прогресиращ млад играч", "Най-добър вратар", "Най-добър защитник", "Най-добър полузащитник", "Най-добър нападател" и "Футболист на годината в Лудогорец". Домакините от Green Ladies връчиха и още един приз на играч на Лудогорец.



За най-прогресиращ млад играч бе избран юношата Кристиян Китов, който в края на миналия сезон наниза третото попадение в мрежата на Черно море в деня, в който Лудогорец получи своята трета поредна титла. Китов бе възпрепятстван да присъства на събитието поради здравословни причини. Въпреки това младият футболист бе изпратил аудио послание до феновете.



За най-добър вратар в Лудогорец бе избран Владислав Стоянов, който за поредна година ни впечатли с прекрасните си спасявания както в Европа, така и в родната "А" група. Стоянов също бе възпрепятстван да присъства на награждаването, но също като Кристиян Китов бе изпратил послание до феновете.

За най-добър защитник бе избран героят на Лудогорец - Козмин Моци.



За най-добър полузащитник феновете избраха Марселиньо, който за поредна година ни впечатли с изявите си.

За най-добър нападател в Лудогорец бе избран Роман Безяк. Безяк претърпя операция от херния в средата на месец Ноември и не успя да присъства на награждаването, защото се възстановява в родината си, но както и другите двама от наградените, които отсъстваха и Роман бе изпратил послание до феновете.



Футболист на годината стана Козмин Моци. Това бе втора награда през вечерта за него, след като прибра приза и за "Най-добър защитник".



Домакините от Green Ladies наградиха със специална награда защитникът Йордан Минев по повод отбелязания победен гол донесъл първата победа на български отбор в Шампионска лига в срещата с Базел на стадион "Васил Левски" завършила 1-0 за "зелените".



Феновете освен на награждаването се радваха и на благотворителен концерт, от който парите бяха дарени за развитието на младите таланти към различните формации на Народно Читалище "Развитие 1869".



В благотворителния концерт участие взеха поп изпълнителката Сантра и децата от Детска музикална школа „Илия Бърнев”, школата по латино танци „Фея данс” и Балетна школа към читалище "Развитие 1869".



Всеки закупил билет участва в томбола с награди осигурени от ПФК Лудогорец. След края на концерта феновете имаха възможност да вземат автограф от любимите си звезди и да се снимат с тях.

ОЩЕ СНИМКИ

Очаквайте видео от събитието!

Още по темата