Дерменджиев: Много трудно изиграхме този мач

Ето какво сподели старши треньорът на Лудогорец след класическата победа над Славия в София.

"За нас този мач беше много важен, но много трудно го изиграхме. Но в крайна сметка го спечелихме, вкарахме гол, имахме няколко ситуации, които не влязоха. Ние сами се затруднихме, но важното е, че спечелихме три точки, които затвърждават позициите."

"Направихме много пропуски, но се надяваме занапред да ги елиминираме и да вкарваме голове, за да играем по-спокойно. Мисиджан се включи силно, но и всички останали го направиха. Но има още функционално какво да работи още. Той обаче винаги може да направи пакост на противника и видяхте, че го стори и сега."

Дерменджиев коментира и предстоящите срещи, първата срещу Литекс за Купата и следващите от плейофната фаза на "А" група.

"Имах промени, които са продиктувани и от мача с Литекс за Купата. Трябва да победим този съперник в сряда, сега исках да освежа атаката просто."

"Ние още от началото започнахме с много трудна програма, но няма значение за нас това. Играем с Ловеч сега, после с който влезе и след това с ЦСКА. Мисля, че отборът ще е малко по-различен в плейофите", каза още Дерменджиев.

Още по темата