Лудогорец разгроми Литекс с 5:0 и продължава напред в турнира за Купата на България (СНИМКИ и ВИДЕО)

Лудогорец победи Литекс с 5:0 в мач реванш от 1/4 финалите за Купата на България. Точни за "орлите" бяха Светослав Дяков, Фабио Ешпиньо, Александър Барт, Върджил Мисиджан и Дани Абало (след рикошет от удар на Роман Безяк).

В 12-ата минута след центриране отляво на Мисиджан, стражът на Литекс не успя да изчисти, топката попадна в Кишада, който стреля, но ударът му бе блокиран,а при добавката Дяков бе точен за 1-0.



В 26-ата минута след страхотно включване на Кайсара по десния фланг, той центрира добре към далечната греда и там непокрития Ешпиньо вкара за 2-0.



В 35-ата минута Витиня центрира в наказателното поле на Литекс, след което Фабио Ешпиньо стреля с глава, но неточно.



В 63-ата минута Фабио Ешпиньо центрира от фаул в наказателното поле на Литекс, където Александър Барт с глава вкара третия гол във вратата на Винисиус.



В 85-ата минута Върджил Мисиджан стреля от сериозно разстояние, Винисиус се намеси слабо и топката от ръцете му се озова във вратата му. 4-0!



Малко преди последния съдийски сигнал Роман Безяк стреля, след което топката рикошира в крака на Даниел Абало и влезе във вратата на Винисиус за крайното 5-0.



Запис
ОЩЕ СНИМКИ
Статистика и коментари