Георги Дерменджиев: Мачът с Берое не решава титлата

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели очакванията си за предстоящия мач с Берое от XXVII кръг на „А“ група в събота. „Отиваме в Стара Загора с респект“, призна Дерменджиев. „Берое е един много добре подготвен отбор. За това е виновен Петър Хубчев. Съставът им е организиран. В последните мачове завършваха с човек по-малко, но стояха отлично и постигнаха равенства срещу Ботев и Литекс“.

За двубоя в Стара Загора Дерменджиев няма да може да разчита на Йордан Минев и Юнес Хамза, които се възстановяват от контузии. Жуниор Кишада пък е наказан заради червения картон, който получи при домакинската победа над Литекс с 3:1.„Не смятам, че изходът от мача с Берое ще реши първенството. Ние трябва да подходим отговорно към това гостуване, както го правим винаги. Преднината ни от осем точки пред Локомотив и девет пред ЦСКА не означава още титла. По никакъв начин не трябва да се отпускаме. Има още доста срещи, в които трябва да се раздаваме на 100 процента. Не трябва да правим сметки и да изчисляваме точки преди да се е изиграл съответният двубоя“, категоричен е Георги Дерменджиев.

Той не мисли още за гостуването на Левски идната сряда в полуфинала реванш от турнира за Купата на България. „Сега ни предстои сблъсък с Берое. Едва след това е срещата с Левски. Надявам се да победим. Един успех в Стара Загора ще ни даде още самочувствие преди реванша на стадион „Георги Аспарухов“.