Информация за феновете преди 70-годишния юбилей на Лудогорец

ОДМВР-Разград съобщава, че във връзка с футболната среща между Лудогорец и Локомотив (София), която ще се проведе на 15 май 2015 г. от 19.00 часа на стадион “Лудогорец Арена”, в 16.45 часа ще бъде спряно движението по улиците “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард.

Секторите “А” и “Б”, както и североизточният вход на сектор “В” ще бъдат отворени за зрители в 17.30 часа. Югоизточният вход на сектор “В” ще отвори врати в 17.45 часа, а новооткритата трибуна “Моци” в 18.00 часа – съобщават от пресцентъра на полицията.

От ОДМВР-Разград обявиха и мерки за сигурност около футболната среща и тържествата преди и след нея:

1. След запълване на капацитета на стадиона няма да бъдат допускани повече зрители

2. На стадиона няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние или такива, употребили упойващи вещества

3. Няма да се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване, както и лица, носещи стъклени бутилки.

4. На стадиона няма да бъдат допускани посетители с бутилки. От страна на клуба е осигурен кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода

5. Няма да се допускат малолетни лица без родители

6. Ще се извършва проверка на всички лица, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени от Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия предмети.