Лудогорец падна с 0:2 от Локомотив (Москва) (ВИДЕО)

Снимка: ludogorec.net (архив)
Лудогорец с първа загуба на лагера в Австрия. Разградчани не успяха да се разпишат в двубоя с Локомотив (Москва), завършил 0-2 в полза на московчани. Точни за руснаците бяха Алексей Миранчук и Шкулетич.

В 4-ата минута бе отсъден пряк свободен удар, след неговото изпълнение топката се удари в стената и стражът Стоянов я улови.

В 19-ата минута Марселиньо стреля добре, но топката рикошира в играч на Локомотив.

В 34-ата минута Григориев се освободи от отбраната на Лудогорец и стреля от няколко метра, но Стоянов отново показа класата си и отби с крак.

В 37-ата минута Марселиньо опита ножичен удар, но Гилерме беше на мястото си, а минута по-рано Александър Василев също пропусна да открие резултата за българския тим.

В 39-ата минута Алексей Миранчук откри резултата в полза на Локомотив Москва. Топката се удари в гредата и влетя в мрежата на Стоянов. В последните минути на първото полувреме Локомотив атакува по-опасно към вратата на Стоянов, но стражът на Лудогорец остави шампионите в двубоя.

В 52-ата минута Марселиньо пострада от грубата игра на московчани и беше заменен от Вандерсон. Опит за опасна атака на Лудогорец в 57-ата минута се провали, но в следващата минута Моци изстреля снаряд към вратата на Локомотив, но вратарят на руския тим се справи.

В 60-ата минута на двубоя Лудогорец извърши няколко смени, но схемата на игра не се промени. В 63-ата минута Александър Василев стреля неточно. Две минути по-късно Шкулетич преодоля Терзиев и между краката на влезлия като резерва Аргилашки удвои.

В 71-ата минута Лукоки не успя да стигне до топката и да отправи удар към вратата на руския тим. Малко по-късно Минев стреля встрани от вратата. Чунчуков стреля с глава, но неточно в 83-ата минута на двубоя.

В 90-ата минута Лукоки центрира отляво към наказателното поле на Локомотив, но там бранител се справи и изпревари Вандерсон.

Следи на живо тук
Запис