Георги Дерменджиев се завърна с равенство (СНИМКИ и ВИДЕО)

Лудогорец не успя да победи Пирин (Бл.) и завърши 0-0 при повторния дебют на Георги Дерменджиев като старши треньор на разградчани.

Домакините не успяха да отбележат така ценното попадение, което да им донесе победата. Абсолютна липса на късмет и лоша концентрация пред гола, доведе до нулевото реми.

Гостите показаха много добра игра в защита, стоейки добре прибрани в своята половина и с епизодични опити за контраатаки. Най – чистото положение за тях бе изстрел в гредата на Маркиньос.

Отборът на Г. Дерменджиев не успя да пречупи последния в класирането, създавайки над 20 голови положения, като и на два пъти топката срещна гредата след изпълнени преки свободни удари от Марселиньо и Кешеру. Румънския таран пропиля най – изгодните положения за своя отбор, като пред него се откриха най – чистите възможности, но ударите му минаваха в страни и над вратата.

След нулевото реми „зелените” остават два пункта под Литекс и три точки зад Левски, като столичани са и с мач по – малко. Ако утре Берое постигне победа, то „орлите” могат да бъдат изместени и от третото място.

Статистика и коментари
ОЩЕ Снимки