ГОЛЯМ ЛУДОГОРЕЦ ОТСТРАНИ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА В ТЕЖЪК СБЛЪСЪК (ВИДЕО)

Снимка: ludogorec.net (архив)
Лудогорец победи и отстрани Цървена звезда с 2:4 в Белград. Общ резултат от двете срещи 4:6. Джонатан Кафу се разписа един път, а Вандерсон се разписа с хеттрик.

Резултатът бе открит в 17-ата минута, когато Игор Пластун когато Игор Пластун изби топката, а тя попадна на крака на Доналд, който с далечен удар вкара на Владислав Стоянов. Лудогорец изравни в 29-ата минута, когато Кафу успя да премине 5-ма футболисти на противниковия отбор и прати топката под напречната греда.

"Орлите" направиха обрат в 40-ата минута.Вандерсон стреля от около 20 метра и изпрати топката във вратата на Кахриман. Малко по-късно Пластун получи два бързи жълти картона, респективно червен, и Лудогорец останаха с играч по-малко.

След последния съдийски сигнал за първото полувреме Гелор Канга си позволи да удари Светослав Дяков и получи директен червен картон от Лука Банти.

Цървена звезда изравни резултата в 62-ата минута след дузпа, изпълнена от Луис Ибаниес.

През продълженията в герой за Лудогорец се превърна Вандерсон, който се разписа с прехвърлящ удар в 92-ата минута. Асистенцията към него беше на Марселиньо. Малко по-късно през 97-ата минута Върджил Мисиджан излезе сам срещу вратаря, но ударът му беше избит. Вандерсон обаче беше на идеалната позиция и оформи крайния резултат на мача.

В петък Лудогорец ще разбере опонента си в плейофната фаза на Шампионската лига.

Статистика