Лудогорец - Спартак Плевен 3:0

Лудогорец - Спартак Плевен 3:0
Лудогорец - Спартак Плевен 3:0
Лудогорец - Спартак Плевен 3:0
Лудогорец - Спартак Плевен 3:0
Лудогорец - Спартак Плевен 3:0
Лудогорец - Спартак Плевен 3:0
Лудогорец - Спартак Плевен 3:0
Лудогорец - Спартак Плевен 3:0
Лудогорец - Спартак Плевен 3:0
Снимки - ludogorets.com