Лудогорец - Левски 1:3 | Купа на БФС - Финал | ДЮШ

Лудогорец - Левски 1:3 | Купа на БФС - Финал | ДЮШ
Лудогорец - Левски 1:3 | Купа на БФС - Финал | ДЮШ
Лудогорец - Левски 1:3 | Купа на БФС - Финал | ДЮШ
Лудогорец - Левски 1:3 | Купа на БФС - Финал | ДЮШ
Лудогорец - Левски 1:3 | Купа на БФС - Финал | ДЮШ
Лудогорец - Левски 1:3 | Купа на БФС - Финал | ДЮШ
Снимки - ludogorets.com