Ивайло Петев: Минев подписа с Лудогорец, тази година ще ни бъде много по-трудно

Снимка: Sofia Photo Agency
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев призна пред Гонг, че Йордан Минев е подновил контракта си с шампионите на България. Петев участва в благотворителната среща, която бе организирана от Дарик радио и сайта Гонг.

“Пожелавам си здраве и много професионални успехи. Желая всичко хубаво на себе си, на всички привърженици на Лудогорец и феновете на футбола. Откликнах на тази инициатива с голям ентусиазъм, това е най-малкото, което можех да направя. Винаги ще се отзова на такива покани. Всички играхме в подкрепа на хората, които имат нужда. Журналистите бяха доста по-подвижни от нас. Доста ще е трудно и след края на сезона да бъдем пред отборите на Илиан Илиев и Стойчо Младенов. От гледна точка на точковия актив, Левски ни е най-големият съперник. Не може да подценяваме ЦСКА, не може да подценяваме и отбора на Литекс. Надявам се нашият отбор да запази мястото, което има в момента“, отбеляза Петев.

„Определено сега ще е по-трудно. Срещу нас всеки ще играе на предела на своите възможности. Работим върху селекцията, но конкретно нищо не мога да ви кажа в този момент, защото няма нещо сигурно. Ако се появи добра оферта за Марселиньо, ние бихме го продали. Данчо Минев подписа нов договор вчера, а с останалите, чиито договори изтичат в края на сезона, продължаваме да преговаряме. Такава беше ситуацията и миналата година, нямаме проблеми“, завърши Петев.

Гонг