Владо Стоянов с приза "Футболист на годината", Мисиджан бе избран за "Най-полезен в ЕКТ" (СНИМКИ и ВИДЕО)

Снимки: ludogorec.net
Днес от 18:30 в Народно читалище „Развитие 1869“ се проведе награждаването за „Футболист на годината“ в Лудогорец. По време на събитието бяха връчени следните награди: „Награда на НФК Лудогорец“, „Награда на Green Front 09“, „Награда на Green Ladies“, които бяха домакини на събитието. Награди имаше и за „Голмайстор на годината“, „Най-полезен играч в Европейските клубни турнири“ и „Футболист на годината“.

Изборът на „НФК Лудогорец“ бе Жуниор Кайсара. Green Front наградиха старши треньора Стойчо Стоев. Изборът на домакините от „Green Ladies“ бе бившият вратар на клуба Урош Голубович, неговата награда бе приета от изпълнителния директор Ангел Петричев.



За „Голмайстор на годината“ бе избран нападателят на Лудогорец Роман Безяк. Избраникът на феновете за „Най-полезен играч в ЕКТ“ бе Върджил Мисиджан. Призът „Футболист на годината“ отиде при Владислав Стоянов.



По време на награждаването участие взеха и: „Капански ансамбъл“ – гр. Разград, танцова формация „Феникс“, детска танцова формация „Хорце“ и двама млади таланти от музикална школа „Илия Бърнев“ - гр. Разград и „Център за работа с деца“ – гр. Разград.

След края на церемонията по награждаването феновете имаха възможност да се снимат със своите любимци и да си закупят клубните календари.

Още снимки

Още по темата