Важна информация за феновете на Лудогорец относно предстоящите мачове с Монтана и Дунав в Разград

Снимка: ludogorec.net (архив)
Лудогорец излиза срещу Монтана в мач от 1/8-финалите в турнира за Купата на България във вторник (25 октомври). Срещата ще се играе от 20,00 ч. на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград. За двубоя ще бъдат отворени Централна трибуна и сектори А и А1. Цената на билетите за двубоя с Монтана е 5 лева. Входни талони ще се продават на касите пред сектори "А" и "А"1 във вторник след 18,00 ч.

Важно е да се знае, че абонаментните карти на феновете на Лудогорец за сезон 2016/2017 няма да важат за двубоя с Монтана, тъй като съперникът е формален домакин.

В петък (28 октомври) на шампионите предстои нов мач в Разград, в който ще бъде формален гост. В 20,00 ч. започва двубоят Дунав – Лудогорец. За срещата ръководствата на двата отбора се договориха за следната организация:

- Феновете на Лудогорец ще бъдат настанени в сектор „В“.
- Феновете на Дунав ще бъдат настанени в Централна трибуна, сектори "А" и "А"1.
- Трибуна „Моци“ няма да бъде използвана в този мач, като за нея билети няма да се продават.

Билетите за двубоя от Първа лига Дунав – Лудогорец са на цена от 8 лева. Входни талони за феновете на „орлите“ вече се продават на клубната база. В деня на мача привържениците на Лудогорец могат да се снабдят с билети от касата на сектор „В“, която отваря два часа преди началото на мача.

За мача с Дунав на „Лудогорец Арена“ няма да важат абонаментните карти за сезон 2016/2017 г.