В Лудогорец се върнаха в училище – играят народна, Петев тренира с отбора (ВИДЕО)

Футболистите на Лудогорец се върнаха към ученическите си години. Това стана на днешната тренировка на тима в Англия. Ивайло Петев раздели своя тим на два отбора и началото на тренировката бе белязано от епичен сблъсък на... народна топка.

Доста от футболистите обаче се оказа, че не познават в детайли играта и се наложи по-запознатите да обяснят каква е целта на упражнението. Бързо обаче всички влязоха в час и започнаха да се целят в полето. В крайна сметка се стигна и до финалната битка, като тимовете останаха само с по един човек вътре в полето. За единия отбор това бе холандецът Мичел Бургзорг, а за другия юношата Диян Димитров. В крайна сметка Бургзорг бе елиминиран и победителите лекуваха.

Малко по-късно старши треньорът на тима Ивайло Петев също реши да се включи в тренировката. Той влезе в един от квадратите, в който бяха по-опитните футболисти на отбора. Заедно с Петев в квадрата бяха още капитанът Емил Гъргоров, Иван Стоянов, Станислав Генчев, Йордан Мине, Козмин Моци и Мишо Александров. Бившият шампион с Литекс обаче показа, че се намира в завидна техническа форма и едва два пъти попадна в квадрата, като се наложи да гони докато отнеме топката от футболистите си.

Така поредното занимание на отбора на английска земя премина с много настроение, а футболистите показаха, че чакат с нетърпение втория си мач на Острова, в който ще се надява на победа, въпреки че съперникът все още не е ясен.

ludogorec.net видео плеър


Веско Вълчев