Фенки на ЦСКА с пиратки в сутиена и половите органи засякоха в Разград

По-малко от 24 часа след мача за Купата на България „Лудогорец” – ЦСКА петима червени фенове получиха наказанията си за футболно хулиганство. И петимата са от съседен Шумен, в съда в тяхна подкрепа се яви лидерът на фен клуба на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето.

Най-строги са съдиите от Районен съд-Разград към 22-годишен младеж. За неприлични жестове, отличаващи се с особен цинизъм и хвърляне на пиратки младежът с инициали В.Н. е отнесъл глоба от 350 лева и забрана една година да посещава спортни мероприятия – съобщиха от полицията в Разград. Д.Д. на 21 години, също от Шумен, бе глобен от магистратите с 250 лева за неприлични жестове и маскиране на лицето с цел да затрудни разпознаването си от органите на реда. Две жени – на 24 и 19 години, бяха санкционирани с по 200 лева за хвърляне на пиратки пред сектора за гости. В съда стана ясно, че едната от тях е внесла пиротехническите средства в сутиена си, а другата – в половите си органи.

За оказване на съпротива и неизпълнение на полицейско разпореждане преди началото на футболната среща 29-годишният П.Х. бе глобен с 200 лева. Шуменецът наплюл разградските служители на реда, дърпал им и пагоните.

Дарик