Ернандес издържа успешно фитнес тест в Лудогорец

Снимка: Gong.bg
Новото попълнение на Лудогорец колумбиецът Себастиян Ернандес издържа днес успешно медицински и фитнес тестове. Тъй като Ернандес нямаше възможност да пристигне в България и да мине обстойни медицински изследвания го направи в Турция няколко дни, след като се присъедини към шампионите.

Рано тази сутрин футболистът замина с клубния лекар на Лудогорец в местна супермодерна клиника, в която премина на медицински изселвания. Те приключиха до началото на първата за деня тренировка на шампионите. Въпреки това обаче Ернандес не тренира със своите съотборници, а се подготвя във фитнеса на хотела заедно с няколко футболисти, които изпитват различни болежки и нямат възможност да тренират пълноценно.

От щаба на Лудогорец изразиха своето задоволство от изследванията на футболиста. Очаква се до няколко дни той да настигне своите нови съотборници чисто като физическа подготовка. Все още не е ясно дали Ернандес ще вземе участие в първата контрола на отбора. Проверката е предвидена за идния петък, 25 януари, от 17 часа, а съперник е молдовският Шериф Тираспол.

В същото време тази сутрин Ивайло Петев заложи на сериозно бягане на своите футболисти, които вдигнаха оборотите в сравнения с предишните бегови тренировки.

Гонг