Последни тренировки за Лудогорец в Турция (СНИМКИ)

Снимки: Gong.bg
Отборът на Лудогорец прави днес последни две тренировки по време на лагера в Турция. Утре шампионите играят втората си контрола срещу литовския Екранас, а във вторник летят за България. Сутринта времето се смили над футболистите на Ивайло Петев. „Орлите“ тръгнаха за терените въпреки дъжда, но с началото на заниманието той спря и изгря слънце. Това даде възможност на отбора да направи пълноценна игрова тренировка за разлика от снощи. Тогава проливен дъжд, силен вятър и градушка принуди наставникът на Лудогорец да вкара футболистите вместо да проведе плануваното занимание на терен.



Следобед шампионите имат още едно занимание, което ще е последно от лагера в Турция. В утрешния мач срещу литовския шампион няма да играят Шоко и Гела, които продължават да работят във фитнеса с кондиционния специалист Душан Стевич.



Днес на облекчен режим тренира Иван Стоянов, който въртя обиколки докато съотборниците му тренираха.



В утрешния двубой Лудогорец ще е на практика домакин, тъй като той ще се играе на терена, който бе използван най-често от футболистите на Ивайло Петев за тренировки по време на лагера.





Гонг