Разградчани победиха Локо ПД с 2:0 в Хисаря

Снимка: LPortala.net
Детския тим на Локомотив загуби от Лудогорец с 0:2 в поредната престижна контрола на "черно-белите" юноши. Домакин бе градският стадион в град Хисаря, където "зелените" са на подготвителен лагер. Двата отбора си размениха по едно полувреме, като головете на разградчани паднаха след нелепи грешки пред вратаря Христо Димитров.

Иван Петров започна мача с основния си състав, но същия не оправда доверието му. Още в първите минути "черно-белите" започнаха с необмислените отигравания, в последствие никой не пое инициативата и да поведе съотборниците си, които неясно защо бяха стреснати от името на съперника. Резултата бе открит след изпълнение на фаул, като топката мина през краката на вратаря Димитров. Освен в тази ситуация, теренът също бе противник на пловдивчани, които отдавна не бяха играли на тежки и неравни настилки. Малко по-късно защитата на Локомотив бе преодоляна елементарно и ризултата бе удвоен. Единствената по-сериозна опасност пред противниковата врата сътвори Любослав Лучев.

След почивката Иван Петров замени почти целия си отбор, като влезлите на смяна подходиха с повече спокойствие, хъс и борбеност. Тимът на Лудогорец остана с непроменен състав до средата на полувремето, но това не попречи на резервните футболисти да изравнят играта и дори да подемат инициативата, на пук на мислещите се за незаменими титуляри. На няколко пъти Локомотив се размина със заслужения гол, но до края на срещата той така и не падна.