Лудогорец U17 се подсили с 3-ма от Пирин и 2-ма от ЦСКА

Снимка: ludogorets.com
Младшата възраст на Лудогорец в Елитната юношеска група до 17 г. се подсили с петима футболисти по време на зимната пауза. Шампионатът на родените през 1996 г. се подновява този уикенд.

Централният защитник Мартин Иванов и крилото Александър Икономов са попълнения от ЦСКА. Икономов отиде в Разград още в края на миналата година, а Мартин, който през 2012-а бе капитан на ЦСКА U17, го последва през януари. Дуото се присъедини към седмина свои съотборници от тима на армейците, спечелил държавното първенство при децата за 2011-а. Шест от момчетата станаха част от ДЮШ на Лудогорец миналата зима, а едно - през лятото.

От Пирин 2001 са взети Веселин Любомиров, Браян Марков и Кристиян Михайлов, научи Viasport.bg. Както вече ви информирахме многократно, половината отбор на състава от Благоевград пое в различни посоки преди началото на пролетния полусезон - останалите са в Литекс и Левски.

В Лудогорец U17 личат имената и на две момчета, родени 1997 г. - вратарят Емил Господинов и защитникът Венцислав Керчев, повикан през февруари в националния тим на тази възраст на селекционера Петър Пенчев.

viasport.bg