Старшата на Лудогорец надви Добруджа с 5:0

Снимка: Dariknews.bg
Разгромна победа записаха в актива си юношите старша възраст на „Лудогорец“. Първата им победа за пролетния полусезон ги постави на второ място във временното класиране на Зона Варна за родени 1994 и 1995 г., досега бяха трети.

Потърпевши от силната игра на момчетата на Росен Маринов бяха гостите от „Добруджа“-Добрич, които бяха на пето място в класирането.

Резултатът бе открит още в петата минута, голът за „Лудогорец“ вкара Бейджан Хюсеинов, в 20-тата минута отбеляза и Денис Цолев. Първото полувреме завърши при резултат 2:0.

И във второто малките орлета доминираха на терена, надиграха съперника във всички фази на играта, освен трите попадения, имаше и няколко пропуска.

Хеттрик оформи Бейджан Хюсеинов, който е от местните момчета в отбора, два от головете си той вкара през второто полувреме. Крайният резултат 5:0 оформи Любомир Христов.

За четири от попаденията асистенциите бяха на Антони Иванов-Точката.

Доволен съм от момчетата – похвали ги наставникът им след края на срещата. Следващият им мач е на 18 март в „Шумен“ с „Шумен 2007“.

Капитан на юношите старша възраст е Тейнур Марем, който тренира с мъжкия отбор на „Лудогорец“. Той единствен е от набор 1994 г., останалите момчета са родени през 1995 г., на резервната скамейка има и родени през 1996 г.

СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА

Дарик