Мишо Александров може да пропусне дербито с Левски

Снимка: ludogorets.com
Нови проблеми се задават за Лудогорец преди решителния мач за титлата с Левски в събота. Както "7 дни спорт" писа, под сериозна въпросителна за битката на Герена е Станислав Генчев. Вторият капитан на разградчани е в Сърбия, където се надява известната лечителка Мариана да го вдигне на крака. Генчев страда от възпаление ахилесовото сухожилие.

Това обаче далеч не е единственият проблем пред Ивайло Петев и неговия екип. Освен Генчев с травма е и друг от основните футболисти - Михаил Александров. Крилото игра дълго време с болки в коляното, след като една от връзките му създава проблем. Треньорският и лекарският щаб на шампионите решиха да не рискуват здравето му и затова Александров не игра срещу Славия. Мениджърът Ивайло Петев е изразил мнението си, че травмата може да се усложни и да създаде големи проблеми на халфа. За момента Александров тренира на облекчен режим, след като няколко дни беше подложен на пълна почивка. До края на седмицата ръководството на шампионите ще го подложи на един тест, за да види на какво натоварване може да издържи коляното му. Самото желание на юношата на ЦСКА обаче е да играе в двубоя и да даде своя принос за спечелването на титлата.

- Дано да се оправя до мача. Ако не, ще играя дори на един крак, изрази готовността си Мишо Александров.

На подобен тест ще бъде подложен и Станислав Генчев. Опорният халф се чувства по-добре и трябва да се завърне от Сърбия, за да вземе участие в поне една тренировка преди мача. Ако положението с ахилеса му е по-добро, Генчев може да излезе на Герена дори на инжекции.

Вестник "7 дни спорт"