Никой не иска Марселиньо

Снимка: ludogorets.com
Перлата в селекцията на Лу­догорец от дебютния му сезон в А група - 2011/12 - Марсе­линьо, по всичко личи, че ще си остане в Разград. От година бразилецът е в трансферната листа на зелените, но така и не се намира купувач за него.

Ме­ниджърът на играча Джери Перейра разкри, че към момента за Марселиньо няма не само оферта, но и запитване. "Мар­селиньо остава в Лудогорец и започва подготовка с тима", сподели агентът, цитиран от "Тема спорт".

Преди време играчът бе в плановете на Бешикташ и ко­рейския Поханг, но тогава собственикът на Лудогорец Ки­рил Домусчиев искаше прекале­но много пари за него - над 1,5 милиона евро. В момента цена­та на Марселиньо е паднала драстично.

В същото време стана ясно, че разградчани ще играят контролна среща с носителя на Купата на Румъния Петролул Плоещ по време на лятната па­уза. Това стана ясно от публику­ваната програма на румънския тим.

Двубоят между българския първенец и тима на Козмин Контра ще се играе в Марибор (Словения) на 2 юли. Лудогорец започва учас­тието си в евротурнирите от втория квалификационен кръг на Шампионската лига на 16 или 17 юли.
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев вече имаше въз­можност да се запознае със сила­та на Петролул. Той присъства на финала за Купата на Румъния, където тимът от Плоещ се на­ложи с 1:0 над ЧфР Клуж.

Вестник "Тема спорт"