Лудогорец с първа тренировка на австрийска земя (СНИМКИ)

Снимки: Gong.bg
Отборът на Лудогорец проведе първата си тренировка на австрийска земя. След дългото пътуване днес Ивайло Петев изведе футболистите си на занимание, което се проведе на терена, който шампионите ще ползват по време на престоя си в Австрия. Това е стадиона, на който своите мачове играе петодивизионния тим на ФК Насфелд Хермагор в едноименния град. Въпреки ниското ниво на футбола, което се практикува стадиона изглежда повече от прилично. Същото се отнася и за терена, на който ще тренират футболистите на Лудогорец.



Според снимките в клуба най-известния тим, който се е готвил на тази база е немския Айнтрахт Франкфурт, които са оставили сувенир (подписано флагче). Базата е била използвана и от националния отбор на Черна гора.



В заниманието на Лудогорец се включиха пълноценно почти всички футболисти. Единственият, който тренира отделно от другите бе Димо Бакалов. Крилото бе измъчван от кокоши тръни и пропусна старта на подготовката в Смолян заради операция. Той въртя обиколки като все още не е ясно кога точно ще успее да се възстанови напълно.





Веско Вълчев, Gong.bg