По двама треньори на набор в школата на Лудогорец

От този сезон по двама треньори ще водят всяка една възраст в школата на Лудогорец (Разград), научи Viasport.bg. На практика този подход започна с някои набори още през 2012/2013 г.

Личат доста промени в ДЮШ. Старшата на клуба (95-96), която отново ще се подвизава във варненската Зона, се поема от Диан Ангелов и Шенер Ремзи (на снимката) - двамата се занимаваха с по-малки досега. Начело на младшата (97) от Елитната юношеска група до 17 г. остава Атанас Димов. Вече в дует с Тодор Живондов, който досега тренираше по-малките - 98, и достигна с тях до четвъртфинал на републиканското при децата. При по-големите са "качени" родените през 1998 г. Сердар Юсуфов и Иван Великов.

Въпросната възраст пък вече бе поета от Милан Чирич и Росен Маринов - различно предизвикателство и за двамата от досегашните им позиции. Ново име за академията в Разград е Ангел Караиванов, бивш шеф на школата на Родопа (Смолян) и помощник на мъжкия тим. Заедно с Георги Керкелов, той подхвана набор 99. Радослав Комитов (също нов наставник, от Търговище) и Пламен Петров пък готвят родените 2000-2001 г.

Всички изредени специалисти ще се занимават с подготвителните групи.

Тази година в Разград отново направиха добра селекцията на футболисти. Никола Цветанов, от Видима-Раковски (играл и в Литекс), Антонио Тошев и Веско Весков от ОФК Пирин, подсилиха младшата в Елитната до 17, като първият вкара и победния гол за 3:2 в откриващия кръг срещу Локо (Пловдив).

В набор 98 пък е привлечен проектонационалът Марчело Тенев от ЦСКА.

Ето кои ще водят отделните възрасти на Лудогорец:

Юноши старша, набор 1995/1996
Елитна Зона Варна и Купа на БФС с 96
Треньори: Диан Ангелов и Шенер Ремзи

Юноши младша А, набор 1997
Елитна юношеска група до 17 г.
Треньори: Атанас Димов и Тодор Живондов

Юноши младша Б, набор 1998
Областно първенство и Купа на БФС
Треньори: Милан Чирич и Росен Маринов

Деца А, набор 1999
Областно и републиканско първенство
Треньори: Ангел Караиванов и Георги Керкелов

Деца Б, набор 2000-2001
Областно първенство и Купа на БФС
Треньори: Радослав Комитов и Пламен Петров

Подготвителни група, набои 2002-2005
Треньори: изредените дотук, като водещите най-големите, готвят най-малките и т.н. по реда.

viasport.bg