Кирил Домусчиев: Чакам общината за стадиона

Снимка: LAP.bg
Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев сподели пред какво е нужно, за да направи още подобрения по стадиона в Разград и отборът да играе всичките си евромачове в своя дом.

"Ако общината има някакво участие в проекта, ще го направим. Но ако от управата на града не се заинтересоват от реконструкцията на стадиона, въобще няма да се занимавам да давам пари. Чакам в момента от общината да проявят инициатива и интерес да бъде направено така, че Лудогорец Арена да може да приема мачове от по-сериозни фази на евротурнирите. Това е, което мога да кажа за стадиона", обясни Кирил Домусчиев.

Както е известно, клубът трябва да направи сериозни промени по съоръжението, за да може то да приема мачове от плейофите на Шампионската лига, както и групите на Лига Европа. За целта трябва да се направи сериозна реконструкция.

Една от най-големите спънки за реализирането на идеята е, че Разград не разполага с необходимата инфраструктура за мероприятие от толкова високо ниво. Поради тази причина освен ремонти по стадиона ще трябва да бъдат извършени и такива около него. Общината обаче засега не е заявила публично намеренията си, което връзва ръцете на Домусчиев.

Вестник "Тема Спорт"