Александър Александров с травма

Снимка: LAP.bg
Едно от новите попълне­ния на Лудогорец Александър Александров се контузи. От няколко дни бранителят е извън строя. Той не тренира заедно с основната група, а върти обиколки. 27-годишният футболист е почувствал леко напрежение в бедрени­те мускули. Треньорът Стойчо Стоев е решил като предпазна мярка националът да се подготвя индивидуал­но. С проблем е и Марселиньо, който изпитва болки в адукторите. Другият, кой­то продължава да тренира самостоятелно, е брази­лецът Мишел Платини. На­падателят се контузи в ма­ча с Любимец през есента. Той със сигурност няма да иг­рае в контролата с Пирин (Благоевград) в четвъртък, докато за другите ще се ре­шава в последния момент.

"Няма да поемам голям риск. Все пак това е първа контрола. Ако успеят да се възстановят, ще играят, ако ли не - ще почиват. В прекалено ранен стадий от подготовката сме, за да ка­жа дали съм доволен от но­вите. Но определено всички момчета се влагат макси­мално и тренират с голямо желание. Движим се по план. Радостен съм, че всички бяха спазили указанията ни през почивката. Колкото до Йерун Луму - той определено има качества. Но не бива да го вдигаме в небесата. Мла­до момче е и ще му се отра­зи лошо. За мен той е само една брънка от отбора. Трябва да тренира добре и сам да си заслужи място в състава. Защото за мен аб­солютно всички са равнопос­тавени", обясни Стоев пред "Тема Спорт".

Той коментира и евентуа­лен трансфер на Барт.

"Засега той остава в от­бора. Има интерес кьм него, но не е такъв, за какъвто се говори. До голяма степен това ще е съставът, с който ще играем през пролетта. Спокойно мо­же да се каже, че няма да взимаме повече нови", завърши Сто­ев.