Стойчо Стоев: Тренирахме дузпи

Снимка: LAP.bg
Днес от 18 часа се проведе официалната пресконференция на старши треньора на Лудогорец преди срещата с Лацио от 1/16 финалите на Лига Европа. Срещата е утре от 20:00 на стадион "Васил Левски" в София. Ето какво сподели Стойчо Стоев ден преди срещата:

"Знаем, че Лацио ще направи всичко възможно, за да ни отстрани. По-важно е дали ние ще им дадем възможност да го направят. Очакванията към нас са големи, хората се надяват да ги отстраним. Предполагам, че ще дойдат доста хора да ни подкрепят. Надяваме се да ги зарадваме и да отстраним Лацио. По-скоро се притеснявам да не сме прекалено пренавити. Най-важното ще е да излезем спокойни и уверени. Да се насладят играчите на атмосферата на стадиона.

Може би никой не си е представял, че Лудогорец може да стигне до тук. Добихме увереност в течение на мачовете и добра игра. Наслаждаваме се на турнира и искрено се надяваме да продължим напред. Мечтите на човек никой не може да ги отнеме. На този етап мечтаем да отстраним Лацио. Надявам се да не се стига до отпадане от Лацио, а ако се стигне, да го преживеем по европейски. Естествено, че си имам ритуали. По-важното е утре футболистите да излязат уверени с нужното самочувствие."