Лудогорец не успя да победи Славия (СНИМКИ и ВИДЕО)

В много динамична среща за стандартите на родното първенство, Лудогорец и Славия поделиха точките, завършвайки 1-1.



През първата част гостите играха по - предпазливо, затваряйки свободните пространства и с опити за постоянна преса срещу съперника. Това затрудни "орлите" и те трудно стигаха до опасни ситуации пред вратата на Кирев. Двата отбора опитваха да отбележат с удари от далечна дистанция, които преминаваха в страни от целта или попадаха право в ръцете на вратарите. Без чисто голово положение, резултата на полувремето логично бе нулево равенство.



През втората част оборотите се вдигнаха още повече и Лудогорец опита да наложи натиск върху "белите". Това оказа влияние и гостите сбъркаха. В грешник се превърна Пиргов, който подари топката на Мисиджан, а за холандеца не остана нищо друго освен да открие резултата в 56-та минута. След попадението, тимът воден от Едуард Ераносян уцели на два пъти гредите след удари на Клаудио Кешеру и появилия се през второто полувреме Вандерсон. Славия успя да се задържи в двубоя и да се възползва от статично положение, за да изравни резултата. Антон Карачанаков реализира от пряксвободен удар красив гол. Топката се отби в гредата и влезе във вратата пазена от Милан Борян. Голът паднал в 88-та минута се оказа и последен в мача.



След оформилото се реми на "Лудогорец Арена", разградчани остават на върха в класирането, а Славия изпревари Литекс поради по - добра голова разлика и вече е втори, но и с мач повече от ловчанлии.

Статистика и коментари
ОЩЕ СНИМКИ
Запис