В Лудогорец смениха треньор заради инцидент

Снимка: ludogorets.com
Диан Ангелов, треньорът на юношите младша Б на Лудогорец, р. 1997 г., е уволнен, потвърди пред Viasport.bg шефът на школата на клуба Яков Папарков.

На четвъртфинала за Купата на БФС срещу Локомотив (Сф) през миналата седмица (1:0 в Разград) Ангелов удря един от своите футболисти при извършване на смяна. Това е причината за изгонването му. Реагирали са родители още по време на двубоя. Инцидентът се разиграва и пред очите на гостите.

"Причините няма да ги коментираме пред медиите, добави Папарков. Като ръководство трябваше да реагираме бързо и да вземем решение. Мисля, че стигнахме до правилното. В момента още няма нов треньор на тази възраст. Проучваме варианти, защото искаме да привлечем възможно най-добрият специалист. Знаете, че наборът е полуфиналист за Купата. До началото на зимната подготовка през януари ще бъде назначен треньор."

Като футболист в близкото минало Диан Ангелов (с бялата фланелка на снимката) стигна и до "А" националния отбор. Той се подвизаваше на поста опорен халф в клубове като Левски, Локомотив (Сф), Славия... Ангелов пое младшата на Лудогорец през юли, дотогава той тренираше родените през 1999 г.

viasport.bg