Деко, Бадема и Генчев – с награди от феновете на „Лудогорец“ (ВИДЕО)

Снимка: Dariknews.bg
Трима асове на Лудогорец - капитанът Емил Гъргоров, Мирослав Иванов и Станислав Генчев, бяха отличени от феновете на тима. Водещите играчи на шампиона получиха статуетки на церемония, която се проведе в препълнената от привърженици зала на хотел "Централ" в Разград. Емил Гъргоров спечели приза играч № 1 на 2012 година, Иванов стана победител в допитването за футболист на есенния полусезон на настоящето първенство, а Генчев грабна отличието за най-красив гол - победнотно попадение в супер дербито с Левски (2:1) през ноември.

В присъствието на целия отбор, треньорския щаб и ръководството в лицето на изпълнителния директор Ангел Петричев, Гъргоров благодари на феновете от името на клуба и им обеща още много радостни моменти. "Признателни сме за това, че винаги сте зад нас. Благодаря ви искрено за тази награда. Тя означава много за мен", сподели Гъргоров.

Треньорът Ивайло Петев също изказа признателност към феновете. "От името на целия отбор ви благодаря за подкрепата, която ни оказвахте през цялата година", заяви Петев. "Сигурен съм, че вие сте горди с тези момчета, които седят пред вас. Убеден съм също, че вие сте истински фенове на Лудогорец. Искрено съм щастлив от факта, че бяхте нашият 12-ти играч и ни подкрепяхте в добри и трудни моменти. Занапред трябва да вървим ръка за ръка, за да постигаме целите си", допълни треньорът на "орлите".

След края на церемонията футболистите на Лудогорец дълго време раздаваха автографи и се снимаха с феновете.

ludogorec.net видео плеър

Снимки от събитието