Лудогорец прибира Веско Минев

Шампионът Лудогорец е сред сериозните кандидати за подписа на национала Веселин Минев. Левият бек вече е свободен агент, след като прекрати договора си с турския Анталияспор. 32-годишният Минев се раздели с клуба по взаимно съгласие. Тимът дори излезе с официална позиция.

Привлеченият в Анталияспор преди сезон 2011/2012 български национал Веселин Минев пожела да напусне клуба по семейни причини. Като резултат на това след проведена среща с играча се стигна до прекратяването на договора на Минев по взаимно съгласие. Искаме да му благодарим за последната 1,5 година, в която той беше част от Анталияспор. Пожелаваме му успех в живота и във футбола, се казва в официалното съобщение на Анталияспор, който заема второ място в турската футболна Суперлига.

От началото на сезона той има 6 срещи. Ако реши да отиде в Лудогорец, Веско може да се събере с брат си близнак Йордан. Двамата Миневи играха заедно за последно в Ботев Пд преди няколко години. След това Данчо премина в ЦСКА, а Веско - в Левски. Двамата се събраха отново в националния отбор в началото на 2012 г., след като Любо Пенев започна да разчита на близнаците.

7 дни спорт