Нови договори в Лудогорец

В Лудогорец подписват до дни договори с футболистите, чиито контракти изтичат в края на сезона. Администрацията на клуба работи постоянно, за да може преди Нова година това да стане факт.

В края на сезона изтичат договорите на някои от звездите на разградчани. Това са капитанът Емил Гъргоров, вратарят Урош Голубович, централният защитник Александър Барт и халфа Станислав Генчев. Ръководството на шампионите вече преговаря с всички играчи и се очаква в най-скоро време те да сложат подписите си под новите си контракти. Засега забавяне може да има само със стълба в защитата Александър Барт. Бившият играч на Литекс в момента е в родината си Франция, като се очаква да се завърне за първата тренировка за новата година на 10 януари.

Докато отборът е в почивка и вече е по родните си места, администрацията на клуба продължава да работи с пълна сила. Ръководството изпипва последните детайли около подготовката на тима в Турция и Испания. Очаква се в близките дни шампионите да обяват пълната си програма за подготвителните лагери.

7 дни спорт