Лудогорец дари парите от „Спортист на Разград“ за благотворителния търг на Ники Кънчев и Гонг

Снимки: Gong.bg
Лудогорец дари паричните премии от класацията „Спортист на Разград“ за благотворителния търг на Ники Кънчев шоу и Гонг. Това обяви след официалната церемония по връчването на статуетките изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев.

Тъй като футболистите на шампиона са във ваканция Петричев и председателят на Съвета на директорите на Лудогорец Теменуга Газдова получаваха наградите от тяхно име.

Призовете за Лудогорец са общо 4: спортист на годината Емил Гъргоров, №2 в десетката Светослав Дяков, треньор на годината Ивайло Петев и отбор на годината. Общата парична сума с приспадането на данъците е 720 лв., по предложение на Петев тя се дарява за кампанията на Ники Кънчев шоу и Гонг. Наставникът на отбора, спечелил требъл миналия сезон, участва в благотворителния търг за децата аутисти и недоносените деца, и с предоставена шампионска фланелка на тима.

По време на церемонията клубът получи и още една награда. За славата, която донесе на града, местният вестник „Екип 7“ подари на Лудогорец бутилка квалитетно френско шампанско с пожелание да бъде отворено след последния мач от пролетния полусезон за втората шампионска титла. От името на тима Петричев си пожела бутилката да бъде отворена още след предпоследния кръг – домакинството на Ботев. Той обеща и момчетата да направят всичко през тази година, за да гледат разградчани повече мачове от Шампионската лига на „Лудогорец Арена“.



Гонг