Лудогорец представи Милисавлевич, колумбиецът идва директно в Турция (ВИДЕО)

Снимка: Gong.bg
Шампионът и носител на Купата Лудогорец представи един от новите си футболисти при събирането на отбора за зимна подготовка. Това е сърбинът Неманя Милисавлевич. Другият нов играч на разградчани е колумбиецът Себастиан Ернандес Мехия, който обаче поради лични причини ще пристигне директно в Турция за лагера на отбора.

„Договорите на момчетата са по две години и половина, аз се надявам да оправдаят доверието и да спомогнат за доброто представяне през пролетта и занапред“, сподели Ивайло Петев по повод на двамата нови играчи.

28-годишният Неманя Милисавлевич е сърбин и играе като атакуващ халф, а по-голямата част от кариерата му преминава в Македония и Румъния. 176-сантиметровият играч е юноша на Рад, а през 2003-а преминава в Раднички Ниш, където прекарва 3 години. През сезон 2006-07 играе за ОФК Београд, след което преминава в Работнички, където бързо се превръща в звезда. Следва трансфер във Вардар, откъдето пък продължава кариерата си в Васлуй. Любопитна подробност е, че в румънския клуб Милисавлевич е играл заедно със Станислав Генчев, с който отново ще бъдат заедно в Лудогорец.

За 4 сезона във Васлуй Милисавлевич изиграва 81 мача, в които реализира 2 гола. През лятото на 2012-а сърбинът преминава като свободен агент в Рапид Букурещ и през първия полусезон на настоящия сезон е основен футболист на отбора, записвайки 18 мача, от които 14 като титуляр.

Заради тежката финансова криза в Рапид обаче, Милисавлевич, както и всички други чужденци, бе освободен и така преминава в Лудогорец като свободен агент.

Себастиан Ернандес е полузащитник, който за последно е играл в колумбийския Индепендиенте Меделин. Той е висок 178 сантиметри и тецжи 72 килограма. Последният сезон е изиграл 24 мача и е вкарал 2 гола. Участвал е на Световните първенства до 17 и 20 години с екипа на Колумбия през 2003 и 2005 година.

ludogorec.net видео плеър
Видео: Нов спорт

Гонг