Лудогорец с две награди, Петев обеща още трофеи

Снимка: Gong.bg
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев получи два приза днес. Той взе наградите за отбор и треньор на месец декември в анкетата на пресклуб „България“. В подреждането за отбор на месеца Лудогорец изпревари волейболния Марек-Юнион Ивкони с 19 на 6 гласа. В допитването на треньор на последния месец на 2012 година Ивайло Петев получи 13 гласа, втори остана бащата на Сани Жекова – Виктор Жеков с 9 гласа и треньорът на Марек-Юнион Ивкони Найден Найденов с 3 гласа.

„Благодаря на всички, които са гласували за мен. Обещавам още титли и купи. Всички футболисти са с подновени договори и остават в отбора. Предпочитам да има конкуренция. Бихме се разделили с отделни играчи при положение, че има наистина изгодни оферти. Запитвания има много, но ще преценяваме според ситуацията. При нас всички ще получат шанс за изява. Конкуренцията е важна“, каза още Ивайло Петев.

Наставникът благодари за работата на Иван Йовановски и заяви, че раздялата с него не е заради работата му. „Имах желание да вземем треньор, който да помага повече на Георги Дерменджиев. Това е Тодор Киселичков. Имаме си един кондиционен треньор в лицето на Душан Стевич“, каза Петев.

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО!