Буря и дъжд не спряха Лудогорец (СНИМКИ и ВИДЕО)

Снимки: Gong.bg и Sportal.bg
Проливният дъжд и по-силният вятър не уплашиха футболистите и треньорите на Лудогорец за първата за деня тренировка на шампионите. След като вчера „орлите“ получиха полуден почивка от днес отново започнаха двуразовите занимания, водени от Ивайло Петев. Въпреки лошите атмосферни условия отборът излезе на терен, за да проведе поредното физическо натоварване преди подновяването на първенството.



Група футболисти обаче се готвиха по специална програма с кондиционния спец Душан Стевич. Те имаха късмета да не се намокрят, след като влязоха във фитнеса. Стевич продължава да възстановява Александър Барт и Франк Гела, докато пропусналите заниманието на основната група вчера Светослав Дяков и Диян Димитров се върнаха в строя. Новият човек в групата на Стевич е Шоко.



В същото време треньорът на вратарите Тодор Попов също взе решение да вкара своите подопечни във фитнеса на хотел „Глория Голф“.



Днес Ивайло Петев предвижда две тренировки за своите футболисти, като неприятната новина е влошаващото се време в региона на Белек.





ludogorec.net видео плеър
Видео: Sportal.bg

Гонг