Лошото време вкара Лудогорец във фитнеса

Снимки: Gong.bg
Изключително лошото време в Белек втори пореден ден промени предварителните планове на старши треньора на Лудогорец Ивайло Петев. Въпреки че вчера наставникът изведе своите футболисти на терен независимо от дъжда, днес реши, че е по-добре футболистите да влязат във фитнеса.

За разлика от вчерашния, днес дъждът е придружен с изключително силен вятър, който би попречил на нормалното провеждане на заниманието.



Вчера следобед отново шампионите трупаха мускули във фитнеса, като ще повторят това упражнение и днес. В треньорския щаб на „орлите“ се надяват бурята да се укроти, за да може следобедното занимание да се проведе на един от терените на хотел „Глория Голф“.

От вчера още един български футболист може да се засече с Лудогорец по време на тренировките. Това е Илиян Мицански, който пристигна със своя Кайзерслаутерн в хотел от веригата „Глория“. Лаутерите са отседнали в „Глория Серенити“, Лудогорец са в съседния „Глория Голф“, а Волин Луцк с Вальо Илиев и Петър Занев са в „Глория Верде“, като отборите от трите хотела делят общи терени и се засичат по тренировките.

Гонг