Безяк зарадва своите в Лудогорец (ВИДЕО)

Снимки: Gong.bg
Словенският нападател на Лудогорец Роман Безяк зарадва съотборниците си от Лудогорец, с които бе в един отбор по време на днешната двустранна игра, която Ивайло Петев организира на шампионите. Безяк вкара победното попадение за своите, с което си спечели поздравленията на „зелените“ в случая футболисти. Ивайло Петев раздели своя тим на два равностойни отбора, като няколко играчи не взеха участие в двустранната игра. Мачът между зелени и червени завърши с победа на зелените с 2:1, като освен Безяк се разписа и Емил Гъргоров. Преди това червените поведоха в резултата с 1:0 след попадение на Мичел Бургзорг.



Новото попълнение на Лудогорец Себастиян Ернандес не взе участие в мача, тъй като не е тренирал близо 20 дни и ще му трябва време, за да влезе в ритъм. Очаква се утре колумбиецът да мине и през фитнес тест, за да се разбере какво е състоянието. На облекчен режим тренираха също Светослав Дяков, Шоко и Франк Гела, а Александър Барт остана във фитнеса с кондиционния специалист Душан Стевич. Треньорът на вратарите Тодор Попов пък даде възможност на своите подопечни да пазят и на двата състава.





ЗЕЛЕНИ: Чворович, Минев, Моци, Марем, Витиня, Марселиньо, Генчев, Александров, Бакалов, Гъргоров, Безяк

ОРАНЖЕВИ: Голубович (Стоянов), Димитров, Мантула, Гулдан, Кайсара, Костадинов, Бургзорг, Милисавлиевич, Стоянов, Иванов, Кишада



ludogorec.net видео плеър
Видео: sportal.bg

Гонг