Станислав Генчев най-добър в Лудогорец

Снимка: Gong.bg
Полузащитникът на Лудогорец Станислав Генчев е с най-добри показатели в тима от физическите и фитнес тестове, на които Ивайло Петев подлага своите футболисти по време на първата част от зимната подготовка. Въпреки че Генчев е един от ветераните в отбора, се справя повече от перфектно с натоварванията.

31-годишният футболист е твърд титуляр във формацията на Ивайло Петев. „Генчев е най-добър в тестовете. Има няколко футболисти, които са близо до него, но той е едноличен лидер в това отношение“, коментира Петев.

Иначе някои футболисти на шампионите продължават да не тренират пълноценно, тъй като имат различни болежки и треньорския щаб е взел решение да не ги рискува с по-сериозни натоварвания. По време на сутришната тренировка днес по различна програма се подготвяха Франк Гела, Шоко, Мичел Бургзорг, Емил Гъргоров и Йордан Минев. Светослав Дяков и Иван Стоянов пропуснаха някои от упражненията.

На абсолютно различен ритъм е новото попълнение Себастиян Ернандес, който в момента се натоварва само и единствено с бегови упражнения докато влезе в необходимата форма.

Гонг