Йога на плажа за Лудогорец (ВИДЕО)

Снимки: Gong.bg
Футболистите на Лудогорец имаха възможност да илязат днес на плажа на хотела в Турция, в който са настанени. Там се проведе единствената за деня тренировка на част от футболистите на шампионите. Ивайло Петев повери играчите в ръцете на кондиционния спец Душан Стевич, който отново вкара йогата в упражненията на шампионите. Основната група на Лудогорец тренира именно на плажа, въпреки липсата на слънце. Няколко любопитни туристи с интерес погледаха малко тренировката на българския тим.

Друга група играчи се готвиха на терен под ръководството на помощниците на Ивайло Петев, който от своя страна следи йога упражненията. Това са играчите, които имат леки здравословни проблеми, както и новото попълнение Себастиян Ернандес, който от своя страна наваксва подготовката, тъй като се присъедини по-късно към отбора.



Сутришното занимание ще е единствено за шампионите през днешния ден. Ивайло Петев успява да дозира много добре натоварванията и възстановяването от тях. Утре се очакват две тренировки, а в петък е и първата контрола срещу Шериф Тираспол.

ludogorec.net видео плеър
Видео: Спортал

Гонг