Шампионите се прибраха в България (ВИДЕО)

Българският шампион Лудогорец се прибра на родна земя след лагера в Турция, където записаха две победи с по 3:1 срещу шампионите на Молдова и Литва – Шериф и Ерканас, предаде репортер на Livesport.bg. „Орлите“ кацнаха около 20:30 часа на Терминал 2 с директен полет от Истанбул и бяха посрещнати от куп журналисти, но само трима от разградчани застанаха пред камерите и микрофоните.

Ето какво заявиха те след суперуспешния лагер в южната ни съседка:

Иван Стоянов, нападател: „Добре мина първата част от подготовката Има още контроли, подготовката е доста дълга. Първите два мача се представиха добре момчета, надявам се в следващите да се представят още по-добре

Всеки се интересува от съперниците си. Наясно сме с резултатите на Левски и ЦСКА, ще се борим докрай“.

Треньорът Ивайло Петев: „Впечатленията ни са добри, свършихме доста работа, доволен съм от всички наши футболисти. За мен лагерът беше доста добър. В първия етап от подготовката винаги знаете, че е по-важно състоянието на играчите.

Във втория лагер ще акцентираме на тактиката и на отделните елементи. Доволен съм от новите футболисти, взел съм ги, за да подсилят отбора и да вдигнат нивото. Селекцията до голяма степен е приключила, ще е цяло чудо, ако вземем още някой нов. Има интерес към наши футболисти, но знаете при какви условия ще се разделим с тях.

Следим всички наши конкуренти, наясно съм с резултатите им. Но за мен най-важното е нашият отбор да играе добре и да печели. Резултатите не са маловажни, всяка победа дава допълнителен импулс и самочувствие, но за мен най-важна е играта. Трябва да сме по-концентрирани в завършващата фаза.

И в двата мача до момента се представихме добре, но те не бяха толкова важни. Отборът функционира, готови сме за турнира в Марбея. Най-важно е първенството на България“.

Мишо Александров, нападател: „Представихме се по най-добрия начин, изиграхме две добри контроли срещу силни съперници. Радващо е, че успяхме да победим и в двата мача. Смятам, че с всеки изминал мач ще играем по-добре. Новите момчета мога да ги коментирам само като характер. Щом са в Лудогорец, значи имат нужните качества. Конкурентите гледаме да не ги коментираме, най-добре да си гледаме нашата работа. Лудогорец върви по верния път“.

ludogorec.net видео плеър