Шоко пропуска лагера в Испания

Десният бек на Лудогоерц Гилерме де Соуса - Шоко най-вероятно ще пропусне втория подготвителен лагер на шампионите, научи репортер на Livesport.bg. "Орлите" летят в събота за Испания, където ще вземат участие в престижния турнир "Марабея" къп. Отборът на Ивайло Петев ще мери сили с украинския Динамо Киев, руския Рубин Казан, румънските Оцеул и Динамо Букурещ, грузинският Кутаиси, бразилският Атлетико Паранензе и полския Лех Познан.

Бразилецът, който има български паспорт ще остане в лазарета. По време на зимната пауза името му усилено се спрягаше за трансфер в Левски и Ботев Пд, което потвърди и собственикът Кирил Домусчиев в интервю за нашата медия. Любимецът на "зелената" публика не успя да се включи в нито една от тренировките на основната група по време на първия подготвителен лагер в Турция. Защитникът все още не е възстановен от травмата си в десния крак.

Капитанът на тима Емил Гъргоров също се възстановява от контузия. Бадема се оплака от болки в десния крак по време на тренировката след двубоя с Шериф Тираспол (3:1). Очаква се нападателят да се възстанови бързо и да вземе пълноценно участие в тренировъчния процес, както и в контролите на своя тим.

Утре старши треньорът на тима Ивайло Петев ще събере отбора, след като играчите получиха няколко дни почивка. Заниманието на тима ще се проведе в Царско село. В събота тимът ще заминава за Испания.

Livesport