Гъргоров и Миро Иванов с травми в Лудогорец

Снимки: Gong.bg
Капитанът на Лудогорец Емил Гъргоров и един от най-постоянните футболисти на отбора Мирослав Иванов са с травми, което не им позволи да се включат пълноценно в първата тренировка на отбора след загубата от Атлетико Паранензе с 2:6.

Гъргоров почувства болки на загрявката преди вчерашния мач и не започна срещата, въпреки че бе предвиден в титулярната единадесеторка. Днес Бадема заложи само на раздвижване, като тепърва ще стартира бегови упражнения. Миро Иванов също не тренира пълноценно. Заради травмата той въобще не взе участие във вчерашния мач.



Днес сутринта спортно-техническият щаб на шампионите заложи на по-лека тренировка, в която първо своята работа свърши концидионният специалист Душан Стевич. Преди началото на заниманието Ивайло Петев събра отбора за кратък разбор, свързан с вчерашната загуба от бразилците, като се очаква днес да има и по-дълъг видеоразбор.

Второто занимание на шампионите за деня е предвидено за 18 часа българско време.

След края на тренировката футболистите на Лудогорец имаха възможност да наблюдават част от заниманието на Евертън, проведено на съседния терен. През лятото българският отбор игра контрола с "карамелите", която завърши 1:1.

Гонг