Фабио Капело към Петев: Успех на Лудогорец

Националният селекционер на Русия и легенда в треньорската професия Фабио Капело пожела успех на Ивайло Петев и шампиона на България Лудогорец. Това се случи тази сутрин, когато българският тим се засече със сборная на тренировка на футболния комплекс в Марбея.

Капело се здрависа с Петев и му пожела успех в първенството преди да проведе занимание на националния тим, който утре играе контрола с Исландия на стадиона в Марбея.

Освен с Капело Ивайло Петев имаше възможност да се срещне и с Дейвид Мойс, с когото се изправи един срещу друг в контрола през лятото, в която Еветрън и Лудогорец завършиха 1:1. Англичаните също са на няколкодневен лагер край Марбея, тъй като има пауза в първенството. Мойс проведе занимание само с десетина свои футболисти, тъй като другите са ангажирани с национални отбори. Мениджърът на „карамелите“ не пропусна да размени няколко думи с Петев, както и със собственика на тима Кирил Домусчиев. „Срещата ни през лятото беше много интересна. Пожелавам успех на Лудогорец“, каза Мойс на Петев.



Иначе българският шампион се готви в изключително ВИП компания. Освен руския национален отбор и футболистите на Евертън, на друг терен във футболния център своята последна тренировка в Испания проведе руският хит Анжи Махачкала. Самоел Ето`о хвърли един поглед към тренировката на Лудогорец преди старта на заниманието на Анжи.

За огромно съжаление на Емил Гъргоров той не успя да се види с бившия си съотборник в ЦСКА Жеан Карлос, тъй като заниманието на Анжи продължи малко по-дълго от тренировката на Лудогорец.



Гонг