Ернандес с интересен разказ за преживяното с мега звездите Меси и Фалкао

Снимка: Gong.bg
Новото попълнение на Лудогорец Себастиян Ернандес разказа пред Sportal.bg интересни неща от преживяното с мега звездите на световния футбол - Лионел Меси и Радамел Фалкао. Халфът на "орлите" е играл рамо до рамо с головата машина на Атлетико Мадрид Фалкао в Колумбия. Това се е случило през 2005 година на Световно първенство до 20 години в Холандия, където Меси става голмайстор и е избран за най-добър футболист.

"Фалкао го познавам много добре, тъй като сме играли заедно в младежката формация на Колумбия. Той е прекрасен футболист, а и освен това е много добър човек. Доста сме близки и често си разменяме съобщения. Винаги е готов да ми помогне с каквото може и да ми даде съвет, ако имам нужда. Той е невероятен на терена и ще му отива да се държи на положение, но въпреки всичко е много земен човек", заяви Ернандес и добави:

"Какво да ви кажа за Меси? Имал съм удоволствието да играя срещу него. Никога през живота си не съм виждал такова нещо. Той дърпа толкова бързо с топката, че просто ме изумява. Най-добрият футболист срещу когото съм играл".

Sportal.bg