Ексклузивно! Гъргоров: През лятото може да напусна Лудогорец

Снимка: БГНЕС
Капитанът и най-добър футболист на Лудогорец - Емил Гъргоров, хвърли истинска бомба като заяви, че има голяма вероятност да напусне Лудогорец през лятото. Причината, която изтъкна Бадема, е, че двете страни на този етап не могат да се договорят за нов договор. Капитанът на орлите иска да подпише дългосрочен контракт за 3 години с отбор, в който да завърши кариерата си, но Лудогорец не му предлага подобно нещо.

"Съществува голяма вероятност да напусна Лудогорец през лятото. Благодаря на собственика Кирил Домусчиев, че ми влиза в положение. С него се разбрахме да помогна с каквото мога до лятото. Тъй като скоро ще навърша 32 години, моето желание е да подпиша дългосрочен контракт за 3 години с клуб, в който да завърша кариерата си. Скоро дори може да подпиша предварителен договор. Става въпрос за отбор в чужбина, а не в България.

На въпрос налегнала ли ги е звездоманията както след мача Кирил Домусчиев и Ивайло Петев заявиха след загубата от Атлетико Паранензе, Бадема отговори:

"Не, не смятам, че ни е налегнала звездоманията. Просто играхме срещу един много добър отбор. Плюс това ние още нямаме игрови ритъм. Въпреки това е напълно нормално нашият собственик да е ядосан от тази неприятна загуба".

Sportal.bg