Бадема и Деко тренират с Лудогорец

Снимка: Gong.bg
Двама от титулярите в Лудогорец Емил Гъргоров и Мирослав Иванов вече тренират наравно със своите съотборници. Те пропуснаха първите два мача на шампионите в Испания поради травми, но вече се включват по-сериозно в заниманията на Лудогорец. Все още не е ясно дали двамата ще могат да играят в утрешната контрола с Лех Познан, като вероятността Миро Иванов да е на терена е много по-голяма.

Вчера част от заниманието пропусна румънския защитник Козмин Моци, който има болки в коляното. Моци получи директен удар по време на двубоя с Оцелул и почувства нова болка на тренировката, като се наложи да тренира коляното си с лед.

Единственият футболист, който до този момент е пропуснал почти цялата зимна подготовка на шампионите е Шоко. Бразилецът има проблем в коляното, който все още не е отшумял. Той не тренира пъноценно още от лагера в Турция.

Днес Ивайло Петев е предвидил две тренировки за своите футболисти, а утре е последния мач от „Марбея къп“. Съперник на Лудогорец ще е полския Лех Познан, с който българите делят един хотел. Отборът на Александър Тонев също записа две загуби в турнира и ще спори с Лудогорец за предпоследното място в надпреварата. Мачът е предвиден за 12 часа българско време.

Гонг