Минитурнир в Лудогорец (СНИМКИ)

Снимки: Gong.bg
Минитурнир на своите футболисти спретна старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев като част от сутрешната тренировка на отбора. Петев раздели своя тим на 4 отбора от по 5 човека, които изиграха мачове всеки срещу всеки без вратари. В единия от тимовете се включи и помощникът Тодор Киселичков, който трябваше да попълни отборите, за да се получи точна бройка. Киселичков показа завидни умения, въпреки че прекрати футболната си кариера. Ивайло Петев не за първи път използва бившия халф на Нефтохимик в игрите на Лудогорец при положение, че има контузени футболисти.



Освен мачлетата, на сутрешната тренировка шампионите упражняваха и удари, като се очаква следобедното занимание да бъде тактическо.



На облекчен режим днес се подготвяха Йордан Минев и Иван Стоянов, като по програма Стоянов трябва да тренира пълноценно следобед. Шоко също завъртя няколко обиколки, но е твърде рано да се включва в основната група. Единствено капитанът Емил Гъргоров не се включи в тренировката на отбора, като все още се търси причината за неговата болка, която не му позволява да тренира пълноценно и играе в мачовете.











Гонг